блог

Абитуриентски балове 2013 – тенденции

In Други by администратор / March 3, 2013 / 0 Comments

Едно от най-трудните и важни решения за всяка абитуриентка е нейната прическа. Младите дами с по-дълги коси имат по-голям избор да изглеждат стилно със свободно падащи къдрици, небрежно прибрани вълни или стилно подчертан изискан кок. Най-важното е прическата да бъде семпла, но впечатляваща. След годината на разпуснатите вълни с прав бретон и мокър ефект идва ред на стилно прибраните къдрици и елегантните кокове.
Прическата трябва да бъде съобразена с цялостният стайлинг , фигура и излъчване на абитуриентката, но най- важно е да подчертава нейната женственост и младост. Цветът на косата в златистият и меден отблясък , преливащ в няколко тона със сигурност ще допълни впечатляващата визия. За по-смелите виолетовите оттенъци също са подходящи.
Не забравяйте, че здравата и поддържана коса винаги изглежда още по – впечатляващо.

Кокът – най-обичаната прическа в женското царство!

In Кокове by администратор / February 14, 2013 / 0 Comments

Безпорно една от най – желаните прически на жените са коковете. Те изразяват стил и класа и придават изтънченост и нежност на цялостната визия на жената. Дамите избират кок, както за спициални случаи, така и за ежедневието.

Стилист Анатоли Велев пояснява, че когато имаме нужда от кок е хубаво да знаем, че те се делят на различни категории според поводът и времето, за които трябва да бъде направена прическата.

Ежедневни кокове – те са подходящи за бизнес дамите и публичните личности, които искат да поддържат изискан стил и работата им е свързана с доста делови срещи.

Дневни кокове – те са междинни и често са избирани за някои от следните поводи: интервю в телевизия, важна бизнес среща, явяване на конкурс или даване на пресконференция

Вечерни кокове – те се използват за по-официялни случаи, като например – гала вечеря, коктейл, празнуване на годишнина, абитуриентски бал или сватба.

Сватбени кокове – такъв кок ще се използва вероятно веднъж в  живота и той трябва да бъде, тип вечерен и да се съобрази изцяло с облеклото и аксесоарите на булката.

Какво означава да си добър фризьор?!

In Други by администратор / February 9, 2013 / 0 Comments

прическа

Дългогодишният опит на стилист Анатоли Велев показва, че един фризьор може да премине успешно през определен курс за усвояване на дадена техника в подстригването, а след 6 месеца да завърши още един такъв за усвояване на нови тенденции, но за съжаление фризьорите понякога забравят старата техника или никога не се опитват да комбинират уменията, които са научили през двата периода. В резултат на това много клиентки са отчаяни и разочаровани, че изглеждат по един и същи начин от години и упрекват фризьорът им, че ги подстригва всеки път еднакво. С времето те губят вяра, че друга прическа също би им отивала дори повече от сегашната. Причината и проблемът за това е, че не се комбинират техниките които знае фризьорът или просто той все още няма достатъчно усвоени знания. Да, има и друга причина и тя е в самите клиенти. Много от тях искат промяна, но нямат смелост и доверие в опита на фризьорът им.
Един добър фризьор прави линия, която е подходяща за клиентката и издържа поне 3 месеца. Понякога същото подстригване може да издържи 6-7 месеца при добра поддръжка на косата с маски и хубави шампоани.
Да бъдеш добър фризьор означава да използваш научените през годините техники и тяхното умело комбиниране за да можеш да създадеш различна визия на клиентите, като се съобразиш с формата на лицето и предпочитанието на всяка дама. Това е човекът, които дава предложение, има виждане за новата визия на клиента и умее да извърши промяната в крак с новите модерни тенденции. Обикновенно добрият фризьор печели доверието на клиента за дълго време и отношенията им са трайни и лоялни.

Фризьорски салон “Анатоли Велев” за списание “Долорес”

In Други,Прически by администратор / February 3, 2013 / 0 Comments

Фризьорски салон “Анатоли Велев” с фотосесия за руското списание “Долорес”. Един от малкото българи класирали се него…

салон Анатоли Велев

Кок – Цвети Петрова

In Кокове by администратор / September 11, 2012 / 0 Comments

Кок - Цвети Петрова

Прическа: Анатоли Велев
Фото: Иван Коловоз

Кок – Катя Ангелова

In Кокове by администратор / July 27, 2012 / 0 Comments

Organic color system

In Organic by администратор / July 27, 2012 / 0 Comments

Label M – продукти

In Label M by администратор / July 27, 2012 / 0 Comments

GOLDWELL – продукти

In Goldwell by администратор / July 27, 2012 / 0 Comments

прическа

In Прически by администратор / July 27, 2012 / 0 Comments